Inspirational




Dierenhoofden aan de muur

Dit fantastisch stukje handwerk komt van Carl Turner en zijn werk is gewoon om op te eten.
Hij maakt sculpturen van dierenhoofden op een cartooneske manier om aan de muur als een trofee op te hangen. Het is eens iets anders als een ordinaire hertenkop (die in mijn ogen toch nog heel leuk is).
 






 
(Bron: Carl Turner)


Stand van zaken

En natuurlijk weer een overzicht van de stand van zaken waar we toch zo graag naar kijken. Niks leuker als de veranderingen achter elkaar te bekijken en onszelf op de schouder te kloppen dat we zulk goed werk geleverd hebben. Kwestie van de moed erin te blijven houden hé.
 





Ons asbest dak eraf

Mijn ventje is deze week in congé dus dan kan er weer heel wat gebeuren. Deze keer ging het dak van ons 'kot' eraf. Het waren asbest platen dus voorzichtigheid was geboden. Het was eigenlijk ideaal weer ervoor. Het heeft een paar dagen geregend zodat de platen goed nat waren en het stof erop kon blijven liggen.
 


Mijn pa is ook komen helpen met de nodige attributen :)
 

 
Daarna hebben ze alles naar het containerpark gedaan dus van die giftige vuiligheid zijn we ook vanaf!
 


Graphic: dogs and cars

Bij toeval botste ik op deze illustraties van Emanuelle Walker. Ik vond het mooi aansluiten bij mijn eerdere post over vrouwen en auto's.
 





 (Bron: Emanuelle Walker)



Muren afkappen

We zijn ondertussen ook bezig met de muren af te kappen. Het lukt vrij goed maar we gaan ons toch een fatsoenlijke klopboor aanschaffen omdat ons ander materiaal het te zwaar te verduren krijgt. Op sommige muren zit er puur beton in plaats van gips en dat krijg je met onaangepast materiaal er niet af.
 



 
Onze (nog lege) kasten hangen ook al op hun plaats.
 



Graphic: women and cars

Heerlijke tekeningen in een retrostijltje met vrouwen en auto's als onderwerp.
Dit werk van Simone Massoni is gemaakt voor een limited edition kalender.
 





 


Wishlist

The Practical Encyclopedia of Good Decorating and Home Improvement. Een 18-delige boekenreeks over interieur uit de jaren 70. Een item dat hoog op mijn verlanglijstje staat. De boeken staan vol met foto's van interieurs die zeer origineel zijn. Soms is het er zo hard over en moet je er niet aan denken om in zoiets te leven maar qua inspiratie kan het tellen.
 







Foto's met een hoek af

Dit werk van Nancy Fouts toont foto's van alledaagse dingen die ze zo samengebracht heeft dat het objecten zijn geworden met een hoek af.
Gewoon leuk om naar te kijken.
 






(Bron: Nancy Fouts)


Inspiratie: kwallen

Om in de sfeer te blijven van onze walvis-inspiratie komt nu de kwal aan de beurt. Prachtige wezens! Veilig achter glas of op foto's welteverstaan...en als inspiratiebron natuurlijk.
 


 




 





(Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7-9, 10-12, 13, 14)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...